Több BKV busz is áthajthatott a hajléktalanon

http://nol.hu/mozaik/tobb_bkv-busz_is_athajthatott_a_hajlektalanon

Szerda este több BKV-busz is áthajthatott a normafai fordulónál a sötétben egy hajléktalan holttestén.

Szerda este egy óra alatt több busz is átment egy hajléktalan holttestén a 90-es járat Normafánál levő végállomásán egy sötét fordulóban. Az egyelőre a rendőrség vizsgálja, hogy a buszok okozták-e a férfi halálát.
Az Index úgy értesült, hogy súlyos baleset történ szerda este 10 óra körül a 90-es busz Normafánál levő végállomásánál. Egy buszsofőr gyanúját felkeltette a döccenés, amit a sötét buszfordulóban észlelt, és kiszállt megvizsgálni, mi történt. A sofőr legnagyobb megdöbbenésére a busz alatt egy már szinte teljesen széttrancsírozott holttestet talált.
A balesetet jelentették a rendőrségen, ahol a vizsgálat során megállapították: a busz előtt már több alkalommal átmentek a testen. A vérnyomokat megtalálták a többi busz alján. A vizsgálat nem derítette még ki, hogy pontosan mikor és miben halt meg a férfi. Ha buszok okozták a halálát, külön bonyodalmat okozhat annak a megállapítása, hogy vajon ki gázolt először
A BKV sajtóosztályán a lapnak azt mondták, hogy a rendőrség nyilatkozik a történtekkel kapcsolatban. Az ügyben keressük a BRFK-t.